fbpx

DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI MASALAH PIGMENTASI DAN JERAWAT
TAK PERNAH NAK PUDAR.....STRESS!!

98% Wanita di Malaysia hadapi masalah kulit!

Tapi tak tahu macam mane nak rawat dengan betul

Jangan panik sekiranya anda mengalami masalah seperti ini

Kembalikan kecantikkan dan keyakinan diri anda

4.9 Reviews
5/5
0
Stars on Google Review
Baca testimoni kami. Ramai telah kami bantu
0
Skin Centre in Malaysia

Lebih mudah untuk buat rawatan

0 +
Jumlah pelanggan setia kami
Rekod rawatan meliputi semua centre

As Seen On

46646605_771654709841638_8267751451401388032_n

Adakah anda alami masalah seperti

Pigmentasi

Kulit Kusam

Jerawat

Tona Tidak Sekata

Parut

Ekzema

RAMAI WANITA MEMILIH JALAN CEPAT DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK TIDAK BERKUALITI DAN AKHIRNYA MASALAH KULIT MAKIN PARAH

Apa kata Pakar Kulit, Dr. Alina Hasni

โ€œMenjadi tanggungjawab saya memberi kesedaran kepada wanita supaya menghargai kulit mereka. Apa yang penting kulit harus sihat, bebas jerawat dan jeragat. Bukannya cerah atau putih. Pemakaian produk yang tidak tepat dan BERBAHAYA akan menyebabkan kulit lebih bermasalah dan kos merawatnya sangat tinggi,โ€

โ€œDermalene akan menjadi hub penyelesaian bukan sahaja memberi fokus mendapatkan kulit sihat dan cantik tetapi juga merawat masalah dan penyakit kulit yang menyebabkan penghidapnya tertekan dan kualiti hidup yang terjejas

JANGAN RISAU..!!

Kami boleh membantu anda

Yang ada masalah jerawat

Wajib tengok video ini sampai habis

Pemilihan rawatan bergantung kepada jenis kulit dan puncanya

Punca kepada masalah kulit wajah adalah disebabkan faktor berikut

Stress

Apabila tidak mendapat tidur atau rehat yang mencukupi, mata seseorang wanita itu boleh ada masalah kulit wajah'. Tanpa tidur yang cukup wajah nampak lesu dan kusam.

Tak cukup tidur

Bila kita terlalu sibuk dengan kerja, selalunya kita akan keletihan dan tak cukup tidur. Isu ni nampak macam kecil. Tapi kesannya, badan akan penat dan kulit muka jadi kusam, kering & kendur.

Salah Pakai Produk

Penggunaan produk yang salah dan tidak berkualiti akan mengakibatkan kerosakan pada kulit wajah.

Terdedah kepada sinaran UV

Sinaran UV bukan sahaja datang dari cahaya matahari. Malah, boleh juga berpunca dari skrin komputer dan handphone.

Antara Rawatan Terbaik kami

HydraFacial

๐—ฅ๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—›๐˜†๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น membantu dalam:

โœ… Membuang blackheads & whiteheads

โœ… Membantu menanggalkan sel kulit pori tersumbat

โœ… Mengekalkan kelembapan kulit

โœ… Membantu memperbaiki tekstur kulit secara keseluruhan dan tona kulit

Dan yang paling penting INSTANT GLOWING! Nak try Hydrafacial?

Acne Peel

โœ…Rawatan Acne Peel bukan sahaja boleh menghilangkan parut, malah membantu dalam menghilangkan jeragat.

โœ…Ia turut menghilangkan bintik hitam dan parut jerawat serta membantu proses untuk membuatkan kulit kelihatan sekata.

โœ…Kalau kulit korang kering, boleh datang ke Dermalene untuk konsultasi rawatan yang lebih tepat!

IntraCeutical

Fungsi rawatan IntraCeutical

๐‘ฐ๐’๐’•๐’“๐’‚๐’„๐’†๐’–๐’•๐’Š๐’„๐’‚๐’ ๐‘บ๐’†๐’“๐’Š๐’†๐’” -Mematikan dan memudarkan akar jeragat atau melasma

โœ…Mencerahkan kulit

โœ… Merawat sunburn dan tona tidak sekata

โœ… Wajah lebih flawless

Nak tahu rawatan apa yang sesuai untuk kulit wajah anda. Hubungi konsultan kami hari ini dan book appoinment untuk dapatkan info lanjut.

Bagaimana Rawatan akan dilakukan

Kolaborasi dan Rakan Niaga Kami

Kenapa pilih Dermalene untuk
masalah kulit wajah anda

Rawatan Tanpa Pembedahan
Rakan Masalah Kulit wajah anda
Jaringan produk berkualiti dan efektif
Profesional dan seiring dengan teknologi terkini

Testimoni Kami

Terima Kasih kepada para pelanggan kami yang berpuas-hati dengan rawatan kami

aiman syafiqaiman syafiq
09:14 17 Mar 24
I recently visited Dermalene for my acne concerns, and I must say, I was thoroughly impressed. The beautician/esthetician I worked with was incredibly knowledgeable and took the time to explain the root cause of my acne issues in detail. Their expertise not only put me at ease but also empowered me with a better understanding of my skinโ€™s needs.I highly recommend Dermalene to anyone struggling with acne or other skin issues. The personalized care and expert advice provided here make it a top choice for skincare solutions.
SyahiraSyahira
08:18 10 Mar 24
the staff here are soo nice and softspoken. they explained the steps clearly and didnt even belittle me for barely knowing the ingredients of my previous skincare. overall pleased with their service for a first time visit.
Miqdad ZaidiMiqdad Zaidi
06:47 10 Mar 24
New exprience for me and good serve ❤️
JDJDJDJD
05:23 13 Feb 24
Review 5/5 🎇Had my skin checked here for the first time and the beauty consultant which named "Mia" quickly identify the problem for my skin.The staff is friendly and the atmosphere here is calming and warming for whoever wants to get their monthly facial treatment just like me 👍🏻.Recommended 100%
AmirahAmirah
03:39 13 Feb 24
Very recommended 👍🏻 The staff is very helpful & friendly. Tried the latest dragon blood dermaserum package, the result is the best 😍
The best skin centre i have been to so far and I am super satisfied with the result. Surely, i will be here long enough to keep my skin healthy.Ps: The staff here will surely give you a warmth welcome. Do come and check this place out
adaa farhanaadaa farhana
04:52 07 Nov 23
My first visit and my first treatment and Iโ€™m totally satisfied with the services. Staff yg sgt friendly and Bc explained very details. Environment yg sgt best. Look forward to see changes with my skin 😊
Mohd IrfanMohd Irfan
04:37 07 Nov 23
Nice treat from them and guide every single step to improve my skin better.. Best treatment ❤️
Bunga AnggunBunga Anggun
04:19 07 Nov 23
Hydrafacial is one of the best treatments I have done. Skin continues to glow after treatment & very fresh! Those who have never tried can seriously try and not regret it. 🥰😻 want to repeat again later. 🫶🏻
Nurul HikmahNurul Hikmah
07:22 31 Oct 23
nur syakila rezikinur syakila reziki
08:21 23 Oct 23
Iโ€™ve been there during merdeka promotion which is on August. My skin is getting worst. Promotion merdeka was 1000 for 2+2. My skin problem is oily and few bumps on forehead. They suggested me acne peel. After the second session, I bought another acne peel session bcs my skin getting worst. More clogged pores and more bumps than before. And itchy too. During the 3 session ( acne peel + hydrofacial) i took the treatment ( acne peel ( 4 session ) 1199 ) they said SA might not suitable for me after 3 session ??? During 2 session they know my skin is getting worst and decided to proceed the same treatment. Now they ask me to change to glycolic peel and need to add on 299. Like im so pissed, my skin is getting worst, itchy and bumpy and rough
Went for masquerde red + intraceutical rejuvenate treatment at Dermalene. I can say it was a great experience & Dermalene staff very professional & super nice. Thanks to Zyra & Puteri for your good service. Besides, i felt so relaxed & really satisfied my facial with Puteri ❤️❤️I'm so happy with her miracle touch😘😘😘🌹
I'm really satisfied with the service, hydrafacial treatment and its current result. even baru around 2 weeks and baru lepas 2nd treatment, I can feel the difference - kulit lembut, licin and rasa makin healthy 🥰thanks for their guidance as well - baik dari segi face scan analysis, their suggestion on which treatments suit my skin condition with the details of the treatment procedures, what is the best price and payment method for the treatments I will go for, as well as which products suit my skin at the best 💕and another good thing is they won't force u to buy their products and siap ada reminder for next appointment. this is my first time getting derm treatment n I think I tak silap langkah for choosing dermalene 😄👍🏻 I'm excited n can't wait to get my 3rd treatment 😆
Albert LeongAlbert Leong
04:28 08 Jul 23
Sangat recommended! Grabbed their Promo for acne problem and promo relaxing facial for whitehead blackhead , and I can see much improvement after completed all the 4 sessions and sessions buy 1 free 1. The therapist (Mrs. Puteri) is very professional and always ask for update after each session. They will do the skin analysis before each time session to check and compare your previous visit skin condition. Worth every penny and surely will come again.
Syahir JamaluddinSyahir Jamaluddin
07:49 16 Apr 23
The consultation and service provided by the center are beyond my expectation. Its friendly, experienced & knowledgeable consultant, Mia explained clearly the skin condition and seek advice on my skin analysis from the center's doctor swiftly. No force-selling or misselling of any products, which is great. Great experience and I will come back for a skin assessment again in the future. Thank you!
js_loader

Dermalene menjadi Pilihan #NO1 untuk masalah kulit wajah dikalangan rakyat Malaysia

Nak tahu apa jenis-jenis jerawat, rawatan yang sesuai untuk atasi masalah jerawat yang berpanjangan pada kulit wajah.

Ketahui jenis jeragat dan bagaimana ia terjadi pada kulit wajah dan mengapa jeragat terjadi pada kulit wajah. Ketahui dengan penjelasan dari Dr. Alina Hasni.

Ketahui kenapa proses penuaan berlaku pada kulit wajah wanita.. Apa cara untuk miliki kulit wajah yang makin anjal dan muda.

Apa itu blackhead dan whitehead atau lebih dikenali sebagaiย  Sebaceous Filament yang terjadi pada kulit wajah. Ramai yang alami masalah ini.

Hormon makin tidak seimbang apabila mengandung. Ramai bakal ibu hadapi masalah ini dan tak tahu rawatan yang betul untuk rawat.

Bagaimana Salmon DNA boleh membantu dalam masalah kulit wajah. Ramai berjaya miliki kulit cantik dan muda dengan rawatan PDRN.ย 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Offer Dermalene Bulan Ini. Cepat Grab dan Menangi Hadiah menarik

Dermalene Shah Alam (HQ)
Dermalene Bangi
Dermalene Seremban
Dermalene Setapak
Dermalene Johor Bahru
Dermalene Kota Damansara
Dermalene Ampang
Dermalene Kota Bharu

"Individu berdepan masalah kulit perlu mendapatkan rawatan tepat serta menjauhi jalan pintas untuk mendapatkan kulit cantik."

Founder Dermalene
Pakar Dermatologi, Dr Alina Hasni

Book Slot Appoinment anda hari ini.

FAQ

Dermalene menawarkan perkhidmatan rawatan yang selamat untuk kulit muka, tidak invasif, tidak menggunakan sebarang suntikan, patuh syariah untuk sistem pengurusan kulit jangka masa panjang yang berkesan

Dermalene menawarkan pelbagai jenis rawatan untuk masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam, whitehead, blackhead dan lain2 lag

Rawatan di Dermalene sesuai untuk semua golongan yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut dan eczema, tidak mengira jantina dan peringkat umur

Dermalene turut menawarkan rawatan yang bersesuaian untuk wanita mengandung /breastfeeding.

Dermalene mempunyai 8 cawangan di semenanjung Malaysia. Cawangan Dermalene terletak di Shah Alam, Bangi, Setapak, Ampang, Kota Damansara, Seremban 2, Johor Bahru dan Kota Bharu

Tempah masa bagi setiap rawatan adalah dalam 45 minit ke 1 jam. Bergantung kepada jenis rawatan yang dilakukan.

ย Dermalene menawarkan produk yang bersesuaian dengan jenis kulit individu seperti pencuci muka, toner, pelembap muka, serum, pelindung muka dan lain2 lagi.

Ya, anda digalakkan untuk membuat temujanji terlebih dahulu supaya proses sebelum rawatan berjalan dengan lanca

Anda boleh mengisi appointment form di laman Website Dermalene (www.dermalene.com) atau
boleh berhubung terus dengan customer service di setiap cawangan Dermalene

Dermalene menerima bayaran melalui tunai, debit/kredit kad, QR pay, Online Transfer, ansuran dengan menggunakan apps Atome & Shopback

Sila isi maklumat anda. Konsultan kami akan hubungi anda secepat mungkin. Terima kasih untuk masa anda.

    Disclaimer: TikTok is a Registered Trademark of TikTok.com. Google is a Registered Trademark of Google.com. Facebook or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. Dermalene Sdn Bhd is not affiliated with TikTok.com, Google.com & Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

    Privacy Policy: We use Google AdWords Remarketing, Facebook Ads Remarketing & TikTok Ads Remarketing to advertise this website across the Internet. All Ads Remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. This cookie does not in anyway identify you or give access to your computer. The cookie is used to say โ€œThis person visited this page, so show them ads relating to that page.โ€ Ads Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Ads Remarketing, you can opt out by visiting Ads Preferences Manager.

    Copyright ยฉ Dermalene | All Rights Reserved.

    Product has been added to your cart
    ×